Schoenen voor de lente

0
668

De lente is bijna hier! We tellen de dagen af, over een ruime twee weken luiden we het nieuwe seizoen in. Dus je kan je winterjassen terug naar zolder brengen en ook de sjaals en wanten bergen we op. Maar dat zijn niet de enige kledingstukken die we inwisselen. We moeten ook wat aan ons schoeisel doen. In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Bij van Arendonk

Om goede schoenen te kunnen kopen, moet je naar een goede winkel gaan. Zo werkt dat. Je hoeft tegenwoordig nog amper de deur uit om iets te kopen, alles is online te vinden. Dat geldt voor schoenen net zo. Bij de winkel Van Arendonk hebben ze een enorme verscheidenheid aan schoenen. Alle vormen, maten en merken zijn er te vinden. Het mooie aan alles onder één dak is dat je niet alle andere winkels hoeft af te speuren en je shoppen zo bij één bedrijf kan doen.

Voor de juiste activiteit

Zo dragen we verschillende schoenen voor verschillende activiteiten. Nu het weer mooier wordt willen we wellicht meer naar buiten om te wandelen. Dan heb je wandelschoenen nodig of op z’n minst een vlotte sneaker om mee op stap te gaan. Voor andere schoenen ben je misschien meer op zoek naar een laars. Als je wilt gaan bergbeklimmen, moet je dat niet op slippers doen. En aangezien we in de lente meer ondernemen is het best handig om eens te kijken naar welk schoeisel er bij de activiteit past.

Met het lekkere weer

Als het weer zachter wordt en we meer buiten zijn, gaan we ook vaker uit. Daarnaast hoeven we onze outfits niet meer te verbergen onder dikke jassen en dat betekent dat je misschien wel wat meer uit wilt pakken. Misschien ga je wel voor een mooie hak onder een jurkje wanneer je uiteten gaat of een elegante ballerinaschoen?

We gaan eropuit!

Zojuist noemde ik ook de sneakers al even. Dit is sowieso een goede schoen voor in de lente. Ga voor een lichte kleur en zorg dat de schoen je goed ondersteunt en licht is qua materiaal zodat je hem ook prettig kan dragen als het nog warmer wordt. Kijk bij de Veja sneakers dames, daar zit voor iedereen wat bij! Het mooie aan sneakers is dat ze onder veel outfits passen en een jong uiterlijk aan iedere outfit geven. Wie wil dat nu niet?