Vervoer door jouw jaren heen

Over de tijd van je leven zit je een hoop uren in een hele hoop vervoersmiddelen. De een heeft meer de voorkeur dan de ander maar bij veel mensen is het verloop redelijk hetzelfde en daar zit ook best een logica achter. Ben je nu zelf een ouder van een kind of ben je op zoek naar het vervoersmiddel dat bij jou past, lees dan met me mee.

Op de achterbank

Als kind worden we overal naartoe gereden door de taxiservice Papa of Mama. En dat is heel logisch. Zo kom je overal veilig en op tijd aan. Je kan je als kind lekker rond laten rijden maar naar mate je ouder wordt, kan je het als vervelend ervaren om constant opgehaald en afgezet te worden.

De trappers van de fiets

Dat is een beetje de tijd dat je zelf dingen gaat ondernemen en wel op het oer-Hollandse vervoersmiddel: de fiets! Hup naar school en ‘s middags naar vriendjes of vriendinnetjes. Dat alles ook eerst onder het toeziende oog van paps of mams maar later ook alleen.

Op tijd bij de bus

En dan wil je wat verder weg. Fietsen kan altijd maar is niet voor iedere bestemming even handig. Bijvoorbeeld als je op een gegeven moment naar een school of studie gaat die in een andere stad is. Dan ga je met de bus of met de trein. Het openbaar vervoer wordt door veel mensen iedere dag gebruikt en voor studenten is het vaak een ideaal vervoersmiddel. Het geeft je meer vrijheid en zo verbreed je stukje bij beetje je wereld.

Een eigen brommer

Het is heel spannend als je eindelijk je eerste rijbewijs gaat halen. Voor veel mensen is dat de brommer. Het geeft je een bepaalde verantwoordelijkheid en een eigen brommer is voor veel mensen hun eerste eigen grote aankoop. Ga jij eerst voor de scooter of schuif je meteen door naar het meest behaalde rijbewijs, die voor de auto.

Terug naar de auto

Want uiteindelijk maken veel mensen de cirkel rond en gaan het liefst voor een eigen auto en dat komt omdat het zo’n makkelijk en handig is. Je wordt voor de deur opgehaald en afgezet, door jezelf. En je hebt alle tijd aan jezelf, je bent van niemand afhankelijk. Maar een auto is een nog grotere aankoopt. Daarom kiezen veel mensen voor een auto van lease.auto. Heb jij nou een auto nodig voor je werk? Bijvoorbeeld omdat je veel op klantenbezoek gaat? Dan kan je kiezen voor een financial lease.

Gerelateerd

Blauw kenteken voor uw oldtimer: een unieke optie

Als trotse eigenaar van een oldtimer bent u waarschijnlijk...

Bloemen online bestellen voor Moederdag

Het bestellen van bloemen online is steeds populairder geworden...