Een soepele lentefit

Tegenwoordig hoor je de term ‘fit’ vast wel regelmatig voorbijkomen. Steeds vaker hebben we het dan niet over een gezond lichaam maar gebruiken we het woord als afkorting voor het woord ‘outfit’. Dus in deze blog vertel ik je over een mooie en vooral ook comfortabele lente outfit. Waar kun je opletten in dit bijzondere seizoen als het gaat om je kleding, wat is er in de mode? Lees je mee?

Lekker warm

Voor de collecties van de lente zien we op dit moment veel items die zich zowel goed lenen voor de zomer als voor de winter. En dat is niet gek want de lente kan soms een gek tussenseizoen zijn. Zo is het vaak in de ochtend heel koud terwijl het richting de middag behoorlijk warm kan worden. En als mensen vinden we het over het algemeen lekkerder om het warm te hebben dan koud.

Goed gelaagd

Een goede tip voor de outfits in de lente is dus om te werken met verschillende laagjes. Je kan een shirt dragen met daarop een overhemd en een jack. Door dit op elkaar af te stemmen heb je een complete outfit maar als je een laag weghaalt, is de outfit nog steeds top. Zo hoef je dus geen kou te lijden in de lente en kun je er nog steeds gedurende de dag op en top uitzien.

Classy en modern

In de mode zien we veel neutrale kleuren terugkomen dit seizoen en dat wordt dan in een outfit opgebroken met een item dat een echte knalkleur heeft. Als je je daar comfortabel bij voelt, is dat echt iets om uit te proberen. Ga voor een mooie zwarte coltrui heren, met eventueel een jeans of ook een zwarte broek en draag daaronder een paar sneakers in een felle kleur. Zo heb je een outfit die klassiek is met een moderne twist. Daarnaast is de coltrui ook lekker warm en als je er geen extra lagen aan toevoegt, kan het gedurende de dag, als de temperatuur oploopt, ook nog lekker warm zijn zonder dat het te veel is.

Accessoires maken de man

Vind je opvallende schoenen te veel van het goede? Probeer je outfit dan wat extra karakter te geven door het toevoegen van accessoires. Denk aan een ketting of een horloge, of misschien heb je wel een toffe zonnebril die voor deze lentedagen perfect is.

Zo kom jij ook deze lente weer stijlvol door.

Gerelateerd

Nu kan jij ook simpel zelf online gaan boekhouden

Het is voor bedrijven belangrijk om de administratie bij...

Een auto leasen kan je als particulier, maar ook zakelijk doen

Het gebruiken van een auto is voor veel personen...

Last van letsel? Misschien heb jij wel recht op een letselschadevergoeding!

In sommige situaties kan het helaas voorkomen dat mensen...

Leren koken? Zo kan je het aanpakken

Er zijn mensen die geen fan zijn van koken....

Waarom online gokken leuk is

Online gokken is een leuke en spannende hobby voor...