Klein in de naam, groot merk

Iedereen kan wel een aantal grote merken noemen. Namen die zich in het collectieve geheugen van de bevolking hebben gevestigd en een mooie positie op de markt hebben veroverd. Sommige van die merken verkopen luxe kleding die enkel voor de mooimakerij bedoeld is. Maar er zijn ook merken bij die het zover hebben geschopt op simpelheid en kwaliteit. Zo’n merk is Calvin Klein en in deze blog zal ik je iets meer over dit merk vertellen. Lees je mee?

Het ontstaan van Calvin Klein

Het merk is, ondanks de ogenschijnlijke Europese naam, Amerikaans. Het is opgericht in 1968 door modeontwerper Calvin Klein. Voor de jeans die het merk naar buiten bracht, zorgde ervoor dat het groeide in aanzien. Maar tegenwoordig maakt Calvin Klein veel meer dan jeans alleen en lijkt het soms zelfs alsof het denimdeel een beetje naar de achtergrond geschoven is.

Van onderbroeken tot truien

Calvin Klein maakt simplistische ontwerpen voor onderbroeken en truien en ondanks de verschillende pasvormen zijn de ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen en iedereen die zich daarbuiten of tussenin identificeert. Velen zeggen dat het een kwestie van tijd is voor de manier van snijden (voor een mannelijk of vrouwelijk model) tot het verleden behoort. Na de jeans was vooral het Calvin Klein ondergoed populair, en dat is het met recht nog steeds want het is enorm comfortabel, er zit voor iedereen wat bij en door de kwaliteit kun je er enorm lang mee doen.

Riemen tot tassen

Maar behalve comfortabele kledingstukken voorziet het merk Calvin Klein ook in de extraatjes, de accessoires. Zo kan je bijvoorbeeld tassen in allerlei vormen en maten vinden maar wel met het simpele en minimalistische design dat we gewend zijn van Calvin Klein, het design dat juist iets klassieks en tijdloos aan de items geeft.

Een klassieke basis

Want die klassieke basis die kun je zo over straat dragen maar je kan hem ook gebruiken als ondergrond op drukkere en kleurigere outfits van te maken. Een Calvin Klein blouse is perfect onder een kleurige jurk of een stoere jeans (misschien ook van Calvin Klein?). Door de neutrale basis zijn de opties eindeloos!

Waar te vinden?

En een hele hoop van deze items kan je allemaal vinden onder hetzelfde dak. Dat maakt het winkelen wel zo makkelijk. Op internet kan je gewoon je digitale winkelmandje volgooien op de website Hemdvoorhem.nl. Zij hebben een breed assortiment als het om Calvin Klein spullen gaat.

Gerelateerd

Een Nieuw Avontuur met de Juiste Uitrusting: Tarps en Militaire Rugzakken

Wanneer je avontuur roept, is het cruciaal om voorbereid...

De magie van een linkbuilding specialist voor jouw seo succes

Als je ooit hebt geprobeerd om je website naar...

Met hypoallergeen hondenvoer kan iedere hond comfortabel eten

Het hebben van een hond in huis is ontzettend...

Ontdek de kracht van Liposomale Vitamine C en Nattokinase

Gezondheid en welzijn zijn twee van de meest waardevolle...