Geef jouw personeel een leuk geschenk met Sinterklaas

De feestmaand december is een periode waar veel mensen voor een lange tijd naar uitkijken. Dankzij deze maand is het mogelijk voor mensen om weer echt even tijd te kunnen besteden met familie en vrienden. Dat is dan ook vooral waar de feestdagen in december om draaien. Uiteraard is het ook leuk om een geschenkje te krijgen met een feestdag. Rond de kerstdagen is er een periode waarin veel mensen vrij nemen. Daarnaast is het rond de dagen van Sinterklaas vaak vooral hard werken geblazen. In december moeten in de meeste bedrijven namelijk alle zaken van het fiscale jaar afgerond worden en dat kan nogal wat werk opleveren. Daarom is het goed om als bedrijf zijnde wat zoetigheden te verzorgen voor de medewerkers. Dat kan je al doen met kleine geschenken voor het personeel in de sfeer van de Sint. 

 

Het strooigoed

Strooigoed is altijd een leuke optie waar mensen van kunnen genieten. Al sinds jaar en dag hoort het strooigoed bij de periode van Sinterklaas. Mensen genieten dan ook vaak van een pepernootjes, wat marsepein of schuimpjes. Op deze manier kan je even zoet snacken tussen de werkuren door. Het strooigoed Sinterklaas is ook iets wat je als bedrijf voor jouw medewerkers kan verzorgen. Dat kan je op verschillende manieren gaan aanpakken. Zo kan je gaan voor een klein pakketje dat jouw personeel mee naar huis kan gaan nemen. Daarnaast is het natuurlijk ook een optie om wat strooigoed op het kantoor neer te zetten. Op deze manier kan iedereen soms even een handje pepernoten pakken om toch binnen de sferen van Sinterklaas te kunnen blijven. Zo zorg je voor het personeel rond de feestdagen. 

 

Letter van de Sint

Chocolade Sinterklaas is natuurlijk ook iets wat niet vergeten mag worden. er zijn dan ook veel verschillende soorten en varianten van chocolade dat rond de dagen van de Sint gegeten kan worden. De letters zijn hierbij uiteraard de grote favoriet voor de meeste mensen. Het is dan ook mogelijk om voor iedereen van het personeel een chocoladeletter van de Sint in het bedrijf te regelen. Op deze manier laat je zien dat je aan de medewerkers denkt rond de feestdagen. Dat is voor de medewerkers een fijne ervaring en bovendien houden zij er een zoete snack aan over. Het gebaar is hierbij vooral het belangrijkste onderdeel. Zo zullen de medewerkers weer hard aan het werk kunnen gaan op de andere dagen in de maand december. Een Sinterklaas geschenkje kan hier al goed bij helpen.

spot_imgspot_img

Subscribe

Related articles

Hoe kun je voorkomen dat je slecht slaapt?

In onze samenleving is het belangrijk om iedere dag...

Op vakantie in Nederland? Lees hier onze tips!

Vakantie in Nederland? Ja, graag! Nederland is een prachtig...

Ongedierte bestrijden in je huis

Er komen wel eens gasten in je huis. Dat...

Waarom zonnepanelen laten plaatsen?

Op het moment dat je op zoek bent naar...

Alles over 247Tailorsteel

In de crisis van de afgelopen jaren hebben we...
spot_imgspot_img