Date inspiratie voor jouw eerste date

Een eerste date kan best even spannend zijn. Je wil natuurlijk lekker ruiken en er op je mooist uitzien. Dit alles kan best wat stress met zich meebrengen. Máár met een goede activiteit voor je eerste date ben je al een eind op weg. Ben jij inspiratieloos en weet je niet goed wat je allemaal kunt gaan doen met je toekomstige partner? In deze blogpost krijg je genoeg inspiratie voor leuke activiteiten. Aan jou alleen nog om de uiteindelijke keuze te maken!

Lekker daten vanuit huis

Tegenwoordig zijn we er zó aan gewend om alles vanuit huis te doen. Daarom zou je je date ook prima bij je thuis kunnen uitnodigen. In deze blogpost hebben we het wel over face-to-face contact, want daten via een video call is misschien een beetje gek. De eerste tip is dan ook om lekker voor je date te koken. Maak iets waar jullie beiden erg van houden. Wanneer je niet goed weet wat je date wel en niet lust, kun je altijd voor iets Italiaans gaan. Dit valt 9 van de 10 keer wel in de smaak. Wel is het goed om van tevoren te vragen of de persoon in kwestie bepaalde allergieën heeft. Zo loopt jouw date niet uit op een fiasco. Een lekker wijntje erbij en je bent klaar. Natuurlijk moet je altijd oppassen met alcohol, want voordat je het weet heb je verslavingszorg nodig. Als tweede kun je een gezellige filmavond houden. Zorg voor een knus dekentje, lekkere hapjes en wat kaarsen om het af te maken. Gegarandeerd dat er romantiek in de lucht zal hangen. Ook kun je een spelletjesavond of jamsessie houden wanneer jullie allebei muzikaal zijn. Tot slot zou je op een regenachtige dag gezellig kunnen bakken. Liefde gaat tenslotte door de maag.

Buitenactiviteiten voor jouw eerste date

Wanneer je iemand liever niet voor de eerste keer bij je thuis wilt uitnodigen, kun je ervoor kiezen om een buitenactiviteit te plannen. Ga bijvoorbeeld iets drinken bij een leuk cafeetje dat je kent. Zo heb je de tijd om lekker veel te kletsen en elkaar goed te leren kennen. Ook kun je een korte wandeling maken langs voor jou bekende dingen, zoals je oude school etc. Wanneer het lekker weer is, zou je een picknick kunnen organiseren. Dit zou je natuurlijk in de middag kunnen doen, maar het kan ook prima in de avond! Neem gezellige lampjes of kaarsjes mee en zorg voor dekens wanneer je date het koud krijgt. Sowieso dat jij gevraagd wordt voor een tweede date óf misschien wel derde date!

Gerelateerd

Nu kan jij ook simpel zelf online gaan boekhouden

Het is voor bedrijven belangrijk om de administratie bij...

Een auto leasen kan je als particulier, maar ook zakelijk doen

Het gebruiken van een auto is voor veel personen...

Last van letsel? Misschien heb jij wel recht op een letselschadevergoeding!

In sommige situaties kan het helaas voorkomen dat mensen...

Leren koken? Zo kan je het aanpakken

Er zijn mensen die geen fan zijn van koken....

Waarom online gokken leuk is

Online gokken is een leuke en spannende hobby voor...